dimecres, 2 de novembre del 2016

ERIC ROLF INAUGURA ECOREUS 2016

Tenim el plaer de convidar-vos a la videoconferència en directe des de Estats Units: LA MEDICINA del ÀNIMA amb ERIC ROLF. Divendres 25 de novembre a les 18,30h. que inaugurarà la 3a edició de EcoReus.

A les 19,30h Sonia Campos Magallanes, deixeble d'Eric Rolf, ens donarà una Conferència-Taller sobre la Medicina de l'Ànima


Eric Rolf és un mestre occidental nascut a Nova York el 27 de novembre de 1936. Fa més de quaranta anys va començar a rebre informació interiorment que va configurar el que avui s'anomena "La Medicina de l'Ànima". L'any 1974 va ser nominat per al Premi Geni al costat de Uri Geller i Olaf Jobanson. Ha col·laborat amb empreses líders com la NASA (Apol·lo XIV) Exxon, Telefónica de Suècia, Young & Rubican. També una llarga llista de famosos artistes han sol·licitat els seus consells, com John Lenon, Yoko Ono, Carlos Santana i Paul Simon entre d'altres.

La malaltia, els cops i altres condicions físiques formen part de l'idioma metafòric que utilitza la vida per comunicar-se amb nosaltres, o millor dit no hi ha una separació real entre nosaltres i la vida, així que no hi ha separació entre l'oceà i l'ona, més bé l'oceà i l'onada són distincions o condicions d'estats diferents i de magnituds de la mateixa realitat que és l'aigua i aquesta realitat està conscient si mateixa a cada instant i es autocomunica, autorealiza i evoluciona.


Eric Rolf ha desenvolupat el model de la intuïció, que crida l'Idioma Creatiu Interior que és l'únic model esquematitzat que existeix i que explica de forma específica com funciona la intuïció, l'idioma metafòric de la vida a nivell personal i individual i el sistema per el que la vida ens parla un a un.

«... En el paradigma de la Medicina de l'Ànima, diem que el natural és estar saludable, que el que anomenem malalties són una comunicació des del nostre interior i quan l'escoltem i prenem l'acció apropiada, els símptomes s'alleugen o desapareixen ràpid... »Eric Rolf



LA MEDICINA DE L'ÀNIMA

Divendres 25 de novembre, a les 19,30 Conferència- taller, a càrrec de Sonia Campos Magallanes, deixeble d'Eric Rolf, terapeuta i formadora a La Medicina de l'Ànima i Clown

Sonia Campos Magallanes es dedica a compartir La Medicina de l'Ànima d'Eric Rolf i valors com la comunicació, la senzillesa, la creativitat i el sentit de l'humor. Creant el model de salut i benestar Imaginayoga. Deixeble del mestre occidental i creador de la Medicina de l'Ànima Eric Rolf des de 1997, amb el que aprèn i continua aprenent La Medicina de l'Ànima, El codi secret del cos, comunicació, motivació i actitud positiva, l'idioma creatiu interior, intuïció, respiració conscient , meditació, creativitat, l'art de viure, i numerologia.

Els símptomes o malalties són manifestacions d'esdeveniments interns, són aquesta part més profunda de nosaltres que ens parla a través del nostre cos.
Si hi ha una part del teu cos que t'està cridant l'atenció és per veure quina àrea de la teva vida està relacionada.
El primer pas és prendre consciència i acceptar-ho, i a partir d'aquí perquè ocorri la transformació, es necessita una nova forma d'actuar.
En aquest taller aprendrem a veure quines parts del nostre cos ens criden l'atenció i quin és el missatge, i què podem començar a fer a partir d'aquest moment.





La MEDICINA DE L'ÀNIMA d'ERIC ROLF
A La Medicina de l'Ànima no existeixen les casualitats, la vida et parla a través del cos; la malaltia és una llengua més que la vida té per comunicar-amb tu.

Amb aquest llibre podràs descobrir el que has fet per crear la malaltia, perquè tinguis l'oportunitat de deixar de fer-ho; quan t'adonis com has participat en la creació de la teva malaltia, també podràs participar en la seva curació.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada