dilluns, 10 de novembre del 2014

RAW FOOD de Kijimuna's Kitchen a EcoReus


Cosol Rodriguez en Eco-Reus 2014
Veganisme i receptes
amb ingredients vius
RAW-FOOD
a la seva màxima
expressió
Diumenge 30, a les 11h.

Consòl Rodríguez
autora del blog           Kijimuna s Kitchen  i formadora de Cuina Creativa Crudivegana a Barcelona i Madrid, ens parlarà de les bases de l'alimentació viva i ens presentarà el seu projecte Kijimuna s Kitchen 
                     
Consòl Rodríguez, artista visual, formadora de cuina crudivegana i autora del blog Kijimuna’s Kitchen . Receptes senzilles amb ingredients vius, on publica i comparteix -des de gener de 2010- receptes crudiveganas (raw & vegan) i altres articles d'interès relacionats amb el crudiveganisme i les propietats curatives i medicinals dels aliments. Del seu interès per la dieta com a la medicina, va nèixer el desig de crear i compilar receptes senzilles, nutritives i saludables que aprofitessin els beneficis naturals dels aliments, així com el desig de compartir aquest coneixement amb els altres.

"A finals del 2012, per petició dels seguidors de Kijimuna s Kitchen, vaig començar a organitzar workshops de Cuina Crudivegana -Raw food- Creativa, nutritiva i curativa. L'experiència ha estat fantàstica, molt positiva i motivadora, així què, moltes gràcies a tots per ser-hi i motivar-me a donar un pas més cada dia. Junts podrem canviar moltes coses"

     Rawmburguesas de no pollo
  "Els tallers creatius de Raw Food amb ingredients vius, sans i naturals es continuen cel·lebrant. Si vols rebre informació sobre propers esdeveniments et pots subscriure al Newsletter de Kijimuna s Kitchen o seguir-me en els Social Media. Estaràs al dia de novetats, activitats, dates i continguts dels diferents cursos i tallers. T'espero!"

 Rawmburguesas de no-pollastre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada